Fırında tavuk mantar sote tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle malzemelerin taze olması ve baharatların dengeli kullanımı beni cezbetti. Tavuk göğsü yerine tavuk butu kullanmanın daha lezzetli bir sonuç vereceği fikri de oldukça ilginç. Peki, mantarları sotelemek için en iyi yöntemin yüksek ateş olduğunu öğrenince, pişirme aşamasında dikkat etmem gereken başka ipuçları var mı? Ayrıca, üzerine taze maydanoz serpmek yemeğe nasıl bir tat katıyor? Denediğimde sonuçları merak ediyorum!
Fırında tavuk mantar sote tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle malzemelerin taze olması ve baharatların dengeli kullanımı beni cezbetti. Tavuk göğsü yerine tavuk butu kullanmanın daha lezzetli bir sonuç vereceği fikri de oldukça ilginç. Peki, mantarları sotelemek için en iyi yöntemin yüksek ateş olduğunu öğrenince, pişirme aşamasında dikkat etmem gereken başka ipuçları var mı? Ayrıca, üzerine taze maydanoz serpmek yemeğe nasıl bir tat katıyor? Denediğimde sonuçları merak ediyorum!
Cevap yaz