Milföyde tavuk sote tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum! Tavuk sotenin milföy hamuruyla buluşması harika bir fikir. Özellikle misafirler için hazırlamak çok pratik görünüyor. Acaba milföy hamurunun pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun mu tutmak gerekiyor? Ayrıca üstüne yumurta sarısı sürmenin dışında başka bir öneriniz var mı? Bu lezzetli tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Milföyde tavuk sote tarifini denemek istemeniz harika! milföy hamurunun pişirme süresi genellikle 180 derecede 20-25 dakika kadar yeterli oluyor. Hamurun altın rengi alması önemli, bu süre zarfında kontrol etmenizi öneririm; gerekirse birkaç dakika daha pişirebilirsiniz.
Üzerine yumurta sarısı sürmek gerçekten güzel bir dokunuş, fakat bunun dışında, milföylerin üzerine biraz susam veya çörek otu serpmek de hem lezzet hem de görsellik açısından çok iyi bir seçenek olabilir.
Tarifi denemek için sabırsızlandığınızı duyduğuma sevindim. Afiyet olsun!
Milföyde tavuk sote tarifini okuduktan sonra gerçekten denemek istiyorum! Tavuk sotenin milföy hamuruyla buluşması harika bir fikir. Özellikle misafirler için hazırlamak çok pratik görünüyor. Acaba milföy hamurunun pişirme süresi yeterli mi, yoksa daha uzun mu tutmak gerekiyor? Ayrıca üstüne yumurta sarısı sürmenin dışında başka bir öneriniz var mı? Bu lezzetli tarifi denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yazHanım Deryadil,
Milföyde tavuk sote tarifini denemek istemeniz harika! milföy hamurunun pişirme süresi genellikle 180 derecede 20-25 dakika kadar yeterli oluyor. Hamurun altın rengi alması önemli, bu süre zarfında kontrol etmenizi öneririm; gerekirse birkaç dakika daha pişirebilirsiniz.
Üzerine yumurta sarısı sürmek gerçekten güzel bir dokunuş, fakat bunun dışında, milföylerin üzerine biraz susam veya çörek otu serpmek de hem lezzet hem de görsellik açısından çok iyi bir seçenek olabilir.
Tarifi denemek için sabırsızlandığınızı duyduğuma sevindim. Afiyet olsun!